Home
Banner Gero Tools
Astazi:
Acasa    Oferte speciale    Nou: LAB. CALIBRARI    Cerere de oferta    Contact   
chei-dinamometrice.ro
Scule si dispozitive pentru strangeri controlate: chei dinamometrice, multiplicatoare de moment torsiune, testere de moment, calibrare chei dinamometrice.

calibre-filetate.ro
Informatii utile despre filete si masurarea filetelor, calibre pentru filete, contracalibre master si de uzura.

aparate-de-masura.ro
sublere, micrometre, rigle de precizie, ceasuri comparatoare, suporti magnetici, mese de granit, aparate masura lungimi, grosimi si vibratii, durimetre, lere, multimetre electronice, endoscoape, etc.

lepuire.ro
Lepuire plana, paste diamantate, abrazive si masini de lepuit.

Garantii & Serivce
Conditii generale

  Furnizorul garanteaza produsele produsele sale impotriva oricaror defectiuni datorate defectelor de material sau productiei. Aceasta garantie este suplimentara oricarei garantii nationale statutorii si este supusa conditiilor de mai jos.

  GARANTIA implica repararea sau inlocuirea produselor defecte conform termenelor si conditiilor specificate mai jos.

  Toate reparatiile din perioada garantiei sunt efectuate in atelierele furnizorului. Costul transportului la atelierele noastre se va suporta de catre expeditor. Garantia acopera piesele, manopera efectuata de departamentul post-vanzare si costul returnarii produsului clientului.

  Toate reparatiile vor beneficia de o garantie de 6 luni pentru piese si manopera. Aceasta garantie este valabila numai pentru piesele schimbate in timpul ultimei reparatii, cu exceptia consumabilelor.

  In concordanta cu politica lui de continua imbunatatire a produselor pentru a satisface cerintele clientilor si dezvoltarea tehnologica, exista posibiltatea ca furnizorul sa upgradeze sau sa intrerupa productia de modele prezente in catalog fara a atrage asupra sa obligatia de a repara produse sau echipamente vandute anterior.

  Acele articole care nu mai sunt incluse in oferta se vor inlocui atunci cu un produs echivalent tehnic sau se va emite un aviz de plata.

Conditii de aplicare

Daca nu este altfel specificat, garantia se aplica tuturor produselor intrebuintate in conditii normale. Garantia nu acopera urmatoarele:

  • Consumabilele - inclusiv scule aschietoare, panze, discuri abrazive, lame de cuţit, pile, baterii, biti, perii colectoare etc.
  • Alte accesorii - cabluri electrice de alimentare, mandrine, adaptori, alte produse care se uzeaza sau se strica in timpul folosirii normale.
  • Uzura normala - inclusiv uzura rezultata prin folosirea produselor in alte scopuri decat celor pentru care au fost concepute sau folosirea lor altfel decat prevederile manualului de utilizare, uzura datorata suprasolicitarii produsului peste parametrii normali de functionare specificati in documentele ce insotesc produsul sau in standarde internationale, neglijenta sau intretinerea inadecvata a produselor.
  • Modificari sau reparatii - efectuate in alta parte decat in cadrul departamentul de service post-vanzari al furnizorului, chiar daca acestea aparent nu influenteaza semnificativ calitatea sau starea produselor.
  • Fenomene naturale - foc, inundatii, descarcari electrice, etc.

  Perioada de garantie intra in vigoare de la data achizitionarii de catre client de la furnizor. O copie a facturii si/sau a certificatului de garantie care face dovada datei achizitiei de la furnizor poate fi ceruta in eventualitatea unei reclamatii in timpul garantiei. In cazul unor produse tehnice acoperite de o garantie limitata, acestea vor fi returnate cu mentionarea seriei care este indicata pe produs.

  Dupa perioada de garantie sau atunci cand repararea produsului nu face obiectul garantiei, in eventualitatea in care se poate efectua o reparatie, aceasta se va realiza doar dupa acceptul clientului privind costurile de reparatie.

  Acordarea garantiei implica doar repararea/inlocuirea produsului, nu si alte despagubiri, indiferent de natura acestora.


Termeni si conditii GEDORE - scule de mana

  Toate produsele marca GEDORE vandute prin distribuitori autorizati sunt supuse termenilor de garantie si vor fi reparate sau inlocuite gratuit daca nu reusesc sa ofere servicii satisfacatoare datorita defectelor de fabricatie sau a materialelor constructive.

  Pentru a beneficia de serviciul de garantie, produsele trebuie sa fie returnate la noi sau la un dealer autorizat impreuna cu dovada de cumparare.

  Garantia nu se aplica in caz de uzura normala a produselor, precum si repararea sau inlocuirea gratuita nu vor fi efectuate in cazul in care examinarea elementelor defecte arata ca obiectele au fost supuse unor utilizari inadecvate, care includ - dar nu se limiteaza la - abuz, accident, modificare, manipulare, lipsa de intretinere si depozitarea in medii cu grad mare de coroziune.

  Cheile dinamometrice beneficiaza de o perioada de garantie de 2 ani.
  Cheile dinamometrice Loesomat beneficiaza de o perioada de garantie de 1 an.
  Sculele pneumatice GEDORE beneficiaza de o perioada de garantie de 2 ani.

Garantia si intretinerea FEIN - masini electrice de mana

  Nimeni nu poate promite ca o masina va functiona intotdeauna, mai ales atunci cand este vorba de exploatare dificila ca mijloc de productie. FEIN garanteaza insa la aparitia unei astfel de situatii, ca aceasta va functiona din nou intr-un timp cat mai scurt posibil. Dispunand de o retea vasta de ateliere de service calificate, FEIN va sta la dispozitie rapid si la un pret convenabil pentru toate lucrarile de intretinere, reparatie si controalele de siguranta necesare. Pentru aceasta, se lucreaza exclusiv cu atelierele de service FEIN autorizate, ateliere instruite si care dispun de tehnologie de ultima ora. Piesele de schimb sunt disponibile pe o perioada de panla la 8 ani - adesea chiar si pentru mai mult timp. FEIN se ocupa si de eliminarea ecolgica a pieselor si masinilor uzate sau le reintroduce in circuitul de productie. Fiecare masina este verificata in privinta functionarii si sigurantei electrica iar pentru fiecare masina reparata se acorda 3 luni garantie.
  Masinile FEIN beneficiaza de o perioada de garantie de 2 ani.

Garantia VOGEL - aparate de masura si control

  Pentru produsele Vogel se ofera o garantie de 12 luni pentru componentele folosite sau reparate. Nu se acorda garantie in special in urmatoarele cazuri: utilizare necalificata sau necorespunzatoare, instalare/montare incorecta de catre cumparator sau tert, uzura si distrugere, intretinere inadecvata. In cazul in care cumparatorul sau o terta persoana neautorizata repara produsele cumparate, acestea isi pierd garantia. Produsele defecte trebuie trimise inapoi la furnizor impreuna cu o copie dupa factura de cumparare si un proces verbal care sa contina detalii despre defectiunea aparatului.

Alte perioade de garantii
GeroTools - Prima pagina   |   Categorii de produse   |   Cerere de oferta   |   Harta site - Sitemap   |   XML Sitemap   |   Linkuri
© Copyright GERO TOOLS Romania 2004-2014 - www.gerotools.ro - Toate drepturile rezervate. Ultima actualizare: 30.10.2014