Home
Banner Gero Tools
Astazi:
Acasa    Oferte speciale    Nou: LAB. CALIBRARI    Cerere de oferta    Contact   
chei-dinamometrice.ro
Scule si dispozitive pentru strangeri controlate: chei dinamometrice, multiplicatoare de moment torsiune, testere de moment, calibrare chei dinamometrice.

calibre-filetate.ro
Informatii utile despre filete si masurarea filetelor, calibre pentru filete, contracalibre master si de uzura.

aparate-de-masura.ro
sublere, micrometre, rigle de precizie, ceasuri comparatoare, suporti magnetici, mese de granit, aparate masura lungimi, grosimi si vibratii, durimetre, lere, multimetre electronice, endoscoape, etc.

lepuire.ro
Lepuire plana, paste diamantate, abrazive si masini de lepuit.

LABORATOR CALIBRARI

Calibrarea cheilor dinamometrice
Stand calibrare
Va putem oferi urmatoarele servicii de calibrare:
  • verificari si calibrari in laboratorul GERO TOOLS atestat BRML conform ISO 17025 pentru chei dinamometrice mecanice cu clic in gama 4 – 1000 Nm conform DIN EN ISO 6789 si in laboratorul GEDORE pentru chei dinamometrice mecanice in gama 0,2 – 3000 Nm, chei dinamometrice electronice si dispozitive de testare a torsiunii in gama 0,2 – 3150 Nm (marci proprii).

  • calibrari in laboratorul Gedore acreditat DakkS (DKD), monitorizat si autorizat de Institutul Federal Tehnico-Fizic (PTB) din Braunschweigh. Acest lucru permite verificarea si calibrarea cheilor dinamometrice mecanice in gama 0,2 – 1000 Nm precum si a cheilor dinamometrice electronice si a dispozitivelor de testare a torsiunii in gama 2 – 1000 Nm in conformitate cu specificatiile DakkS-DKD-R 3-7, DakkS-DKD-R 3-8, DIN EN ISO 6789. Avantajul calibrarii DAkkS este trasabilitatea directa la standardul national german si un minim absolut al incertitudii de masurare. Acest tip de test permite si calibrarea altor marci de instrumente in laboratorul GEDORE. Compania GEDORE este certificata DIN EN ISO 9000 ff, asadar se afla sub rezerva normelor de management trasabile echipamentelor de testare.
Servicii calibrare

Durata calibrarii cheilor dinamometrice mecanice este de aproximativ 2-3 zile lucratoare iar pentru cheile dinamometrice electronice Gedore aproximativ 10-15 zile (adaugandu-se durata transportului pana in Germania si inapoi).

Daca reparatia sau calibrarea nu este posibila datorita vechimii, deteriorarii sau a modelului cheii dinamometrice veti fi informat despre acest lucru iar produsul va fi returnat in acelasi conditii in care a fost receptionat.

PDF Atestat laborator metrologie ISO 17025 - chei dinamometrice [PDF]

Certificarea calibrelor pentru filete
Oferim servicii de calibrare pentru orice tip de calibru comandat la noi. Calibrele sunt verificate la 20 ±1°C si umiditate relativa de 50 ±5 RH folosind instrumente direct identificabile la standardele internationale. Pentru aceasta trasabilitate, toate instrumentele sunt etalonate in mod regulat de catre laboratoare nationale de fizica (NPL).

Producatorul este acreditat ISO 9001:2008 si ISO 17025:2005.

Duritatea calibrelor este de 60-62 HRC.

Mai multe informatii puteti vizualiza pe www.calibre-filetate.ro
Certificat calibrare

GeroTools - Prima pagina   |   Categorii de produse   |   Cerere de oferta   |   Harta site - Sitemap   |   XML Sitemap   |   Linkuri
© Copyright GERO TOOLS Romania 2004-2014 - www.gerotools.ro - Toate drepturile rezervate. Ultima actualizare: 30.10.2014