Home
Banner Gero Tools
Astazi:
Acasa    Oferte speciale    Nou: LAB. CALIBRARI    Cerere de oferta    Contact   
chei-dinamometrice.ro
Scule si dispozitive pentru strangeri controlate: chei dinamometrice, multiplicatoare de moment torsiune, testere de moment, calibrare chei dinamometrice.

calibre-filetate.ro
Informatii utile despre filete si masurarea filetelor, calibre pentru filete, contracalibre master si de uzura.

aparate-de-masura.ro
sublere, micrometre, rigle de precizie, ceasuri comparatoare, suporti magnetici, mese de granit, aparate masura lungimi, grosimi si vibratii, durimetre, lere, multimetre electronice, endoscoape, etc.

lepuire.ro
Lepuire plana, paste diamantate, abrazive si masini de lepuit.

Furnizori Gero Tools si Saqqara

BENNING
BOWERS METROLOGY
CAROLUS
ENDRES TOOLS
FEIN
FETTE
GECHTER
GEDORE
GKS-PERFEKT
HARTNER
KARNASCH
KEMET
KRAMP
LOESOMAT
MARTOR
VOGEL

Benning - aparate de masura www.benning.de
Benning logo
In cele cateva decenii scurse de la infiintare (1938), BENNING Elektrotechnik und Elektronik GmbH & Co.KG a evoluat de la un atelier de reparatii pentru motoare electrice pana la stadiul actual de mare producator de echipamente electrice si electronice (certificat ISO 9001 din anul 1992). Cu o gama larga de produse, de la echipamente si surse electrice de putere pana la testere si multimetre digitale de mare finete (a caror productie a inceput inca din 1948), BENNING reprezinta la ora actuala un nume de referinta intre profesionistii domeniului.
Bowers Metrology - aparate de masura pentru alezaje www.bowersmetrology.com
Bowers logo
Recunoscut mondial ca cel mai important producator al aparatelor de masura pentru alezaje, Bowers Metrology continua sa fie lider in masurarile interioare. Gama instrumentelor de masurare de precizie Bowers Metrology este prezenta in mai mult de 50 de tari, pe 6 continente, sustinuta de o retea de agenti exclusivi. Marca Bowers este puternica in intreaga lume si este considerată a fi cea mai calitativa in instrumente de masurare.
Gama principala de produse Bowers este axata pe echipamente de masurare pentru interior, in special micrometre pentru alezaje si micrometre de interior - atat mecanice cat si electronice. Gama principala de produse include: micrometre pentru alezaje Bowers XT , XT analog, XT digital Xtreme, XT Holematic si ceea ce este recunoscut ca standardul "Gold" al micrometrelor pentru alezaje este micrometrul electronic Ultima. Noul micrometru pentru diametre mici MicroGauge, micrometrul cu parghie XTL si micrometrul pentru diametre mari XT500 extind aceasta gama.
Dress - panze circulare www.dress-tools.de
Dress logo
De peste 37 ani Dress Werkzeuge este un furnizor eficient scule de precizie pentru debitat. Fondata de Gerhard Hentschke in 1969, afacerea de familie a devenit un partener de incredere pentru clientii sai. Produsele Dress sunt folosite in principal in industria de prelucrare a metalului, aluminiu si plastic.
Endres Tools - scule de mana antiexplozie www.endres-tools.de
Endres Tools logo
Prezenta pe plan mondial, firma Endres-Tools GmbH produce scule antiexplozie si antimagnetice. Fabricate din aliaje speciale non-metal (bronz, cupru-beriliu), sculele Endres-Tools sunt rezistente la uzura si coroziune. Acestea sunt folosite in domenii ca industria petrolului, gazului, chimiei si petrochimiei, aparare si prevenirea dezastrelor, uzinele de gaz si statiile de alimentare combustibil, precum si in toate celelalte domenii in care scanteile pot produce incendii si explozii.
Fein - masini electrice www.fein.ro
Fein logo
Compania C. & E. FEIN GmbH & Co. KG are ca baza de plecare atelierul mecanic deschis de fratii Fein in 1867 la Stuttgart – Germania.
Inca din 1895, datorita inventarii de catre Wilhelm Emil Fein a primei masini portabile de gaurit cu actionare electrica, firma FEIN se afirma ca lider al producatorilor de masini electrice de mana pentru prelucrarea metalelor, ajungand astazi la un portofoliu impresionant de produse, din care se pot aminti masini de gaurit si filetat, polizoare de mana, nibblere si foarfeci pentru tabla, ferastraie, scule oscilante, etc. La loc de cinste trebuie amintite si masinile de gaurit cu prindere electro-magnetica, avand performante imbatabile la un gabarit si o portabilitate de exceptie.
LMT Fette - scule aschietoare de precizie www.lmt-fette.com
Fette logo
Firma FETTE, membra de marca a grupului LMT, este producatorul de freze de precizie, freze melc, burghie, filiere si tarozi pentru industria de prelucrare a metalelor si plasticului. Realizate din otel aliat de scule sau carburi metalice, sculele sau placutele aschietoare pentru scule produse de WILHELM FETTE GmbH pot fi intalnite in cele mai mari uzine din Europa, printre clientii sculelor sale standardizate sau speciale numarandu-se si nume sonore din industria autovehiculelor. Inventatori ai sistemului de prelucrare prin deformare plastica la rece a filetelor pe masini unelte clasice sau cu comanda numerica, FETTE ofera producatorilor din intreaga lume solutia cresterii productivitatii operatiilor de filetare sau canelare exterioara, concomitent cu realizarea unor filete sau caneluri cu proprietati mecanice superioare fată de cele prelucrate prin aschiere.
Gechter - prese www.gechter.com
Gechter logo
Inceputa ca o afacere de familie in 1952, productia de prese purtand emblema GECHTER a devenit o poveste de succes.
Diversificarea continua a gamei, cresterea gradului de inteligenta si experienta inglobate in presele fabricate in vecinatatea Nürnbergului au impus produsele GECHTER ca o solutie demna de luat in seama chiar de catre giganti ai industriei europene si mondiale.
Gedore Group - scule de mana profesionale www.gedore.com
Gedore logo

In 1919 la Remscheid – Germania, fratii Dowidat deschideau prima lor fabrica, punand astfel piatra de temelie a companiei GEDORE. Dupa 85 de ani de activitate neintrerupta, compania reprezinta astazi unul din cei mai mari producatori mondiali in domeniul sculelor de mana.
De la micile ateliere si pana in industria aeronautica, sculele GEDORE si-au dovedit clasa oriunde exista o problema tehnica de rezolvat. Din grupul GEDORE fac parte si firmele: KLANN, OCHSENKOPF, LOESOMAT, CAROLUS
Ochsenkopf logo Loesomat logo Solutions logo Carolus logo
GKS-Perfekt - sisteme de ridicat si transportat www.gks-perfekt.com
GKS-Perfekt logo
De peste 30 de ani, firma GKS – PERFEKT Hebe und Transportgeräte din Fellbach – Germania are un program performant pentru tot ce inseamna aparate de ridicat si de transportat. Cricurile hidraulice si sistemele de transport cu role GKS rezolva orice problema legata de ridicarea si mutarea utilajelor grele si nu numai.
Competenta, experienta si materialele deosebite folosite la confectionarea rolelor asigura solutia ideala de a transporta usor si in modul cel mai economic greutati de pana la 200 de tone.
Hartner - burghie de precizie pentru metale www.hartner.de
Hartner logo
Infiintata in 1879, compania Hartner s-a angajat in producerea si dezvoltarea burghielor de mare precizie pentru industrie. In prezent, partenera a firmei Guhring, Hartner reprezintă solutia profesionala pentru productia de serie de inalta calitate.
Karnasch - scule aschietoare www.karnasch.de
Karnasch logo
Compania Dietrich Karnasch Sägen- und Schneidwerkzeug GmbH produce si distribuie produse de o calitate si performanta excelenta pentru prelucrarea metalelor, cum ar fi carote, freze biax, discuri si panze pentru debitat, freze, burghie si tarozi. Prezenta pe piata din anul 1961, compania are clienti predominant din domenii ca marcarea sculelor si matritelor, aviatie si astronautica, industria auto, constructii navale si cai ferate, constructii metalice.
Kemet - produse abrazive (diamantate) www.kemet.co.uk
Nike logo
Infiintata in 1938, Kemet International Limited este lider in lepuirea de precizie si tehnologia de lustruire folosind pasta diamantata si solutii diamantate, in regim de productie proprie conform standardului de calitate ISO 9001:2000. Kemet ofera solutii inovatoare la operatiuni care necesita finisare de precizie si tolerante stranse. Fiecare solutie diamantata Kemet este un amestec special preparat din pulbere de diamant cu o anumita granulatie si concentratie intr-un proces chimic ce asigura o optima indepartare a depunerilor si finisare a suprafetei, usurinta in curatare, rezistenta la temperatura si lubrifiere pentru a preveni uscarea.
Kramp - sisteme de prindere www.kramp-werkzeuge.de
Kramp logo
KRAMP reprezinta furnizorul sistemelor de prindere pentru masini-unelte.
Infiintata in 1950 ca firma de distributie de scule si masini, firma Georg Kramp Werkzeugmaschinen und Präzisionswerkzeuge din Fellbach - Germania distribuie astazi o gama larga de dispozitive si sisteme de fixare a sculelor pe masinile-unelte.
Martor - cuttere profesionale www.martor.de
Martor logo
Avand sediul in orasul german Solingen, vestit pentru calitatea lamelor din otel si a sculelor produse aici, firma MARTOR KG si-a inceput activitatea ca furnizor de lame de ras pentru armata germana in anul 1940.
Dupa cel de-al doilea razboi mondial, fondatorul sau, E.H. Beermann diversifica productia companiei sale, anticipand oarecum marele boom al conceptului Do-It-Yourself care a prins viata in anii 60 si a asigurat succesul ulterior si prosperitatea companiei si brandului "Martor".
In 1976, firma MARTOR devine prima companie care aduce pe piata cuttere cu lama retractabila (Martor Safety), cu un inalt grad de siguranta in utilizare, certificat ca atare de autoritatea germana in domeniu - TÜV.
Dezvoltand conceptul Martor Safety, compania germana are astazi in productia curenta 270 de modele diferite de cuttere, cu peste 300 de tipuri de lame, grupate in 7 mari categorii, in functie de zona de adresare.
Vogel - aparate de masura si control www.vogel-germany.de
Vogel logo
VOGEL Germany GmbH & Co. KG reprezinta furnizorul aparatelor de masură si control distribuite in Romania de Gero Tools Sibiu.
Cu o experienta de peste 50 de ani, VOGEL ofera o gama completa de produse in domeniul asigurarii calitatii si controlului, produse certificate DIN EN ISO 9001. Aparatele de masura si control, dezvoltate de VOGEL in mai multe variante (Blue Line, Silver Line, Digi Plus Line, etc.), asigura un raport calitate-pret optim pentru cele mai diferite tipuri de activitati industriale.
GeroTools - Prima pagina   |   Categorii de produse   |   Cerere de oferta   |   Harta site - Sitemap   |   XML Sitemap   |   Linkuri
© Copyright GERO TOOLS Romania 2004-2014 - www.gerotools.ro - Toate drepturile rezervate. Ultima actualizare: 30.10.2014